LIDT OM ONLINE MÆGLEREN

Hos Online Mægleren lægger vi særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber.
Vi klarer hele salgsprocessen lige fra fremvisning til købsaftalen - Du behøver ikke at tænke på noget og kan trygt overlade alt til os.
Vi er yderst fleksible – vi er der for dig når du har tiden og behovet. Vi er selvstændige og uafhængige ejendomsmæglere, og vi arbejder udelukkende for dig, og ikke for en kæde, en bank eller et forsikringsselskab.
Online Mægleren er et 100% online baseret ejendomsmægler firma og det med god grund. Undersøgelser viser, at langt de fleste købere finder deres nye bolig på internettet, så hvorfor ikke spare dyre og unødvendige udgifter til husleje og markedsføring i det trykte medie, og stadigvæk nyde godt af en høj service og stor professionalisme.
Hos os kan du være sikker på, at få en service ud over det sædvanlige! Du træffer os alle ugens 7 dage - hele året rundt. Tilfredse kunder er vores bedste ambassadører og dem samler vi på.
Vores formidlingsaftaler er uden binding - vi tror på, at et samarbejde skal bygge på tillid, og ikke på en lang binding af vores kunder. Kontakt os og forhør nærmere, hvad du kan forvente af et samarbejde med os.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Med venlig hilsen
Anja og Claus Lützen

Om Anja

Mange års erfaring fra udlejningsbranchen.
Tysk juridisk uddannelse.
Taler og skriver flydende tysk.
Stort kendskab til udlændinges køb af fast ejendom i DK.
Bankuddannet.
Uddannet ejendomsmægler.                         
Stort lokalkendskab.

Om Claus

Mere end 20 års erfaring som ejendomsmægler.
Forsikringsuddannet.
Tidligere vurderingsmand for Nykredit og Totalkredit.
Uddannet ejendomsmægler & valuar
Stort lokalkendskab.