Tistrup Kirkevej 11, 6862 Tistrup

Godt begynderhus tæt på Tistrup Byskov og skole

Med kort afstand til den nye dejlige byskov , som blev indviet i marts 2018, og til byens skole finder du dette gode begynderhus.

Huset, som er opført i 2 plan, er fra år 1940 og indeholder i stueetagen; Entre med adgang til en spisestue samt en opholdsstue, hvor der er adgang til et værelse ( har tidligere været en stor stue ). Der er i spisestuen forberedt til, at der kan etableres en brændeovn.

I stuetagen er der endvidere et bryggers med oliefyr, et pænt køkken samt et lyst badeværelse med brus. Fra køkkenet er der en god trappe til 1. sal, som indeholder to gode værelser med synlige hanebånd.

Til huset hører en dejlig nem have, og forhaven er udlagt i grus.

Tistrup er den perfekte by for både unge familier, enlige samt ældre mennesker. Byen, som har masser af arbejdspladser, byder på et rigt foreningsliv og et fantastisk sammenhold. Her er der både skole fra 0 - 9 klasse, gode indkøbs muligheder og med togforbindelse lige i nærheden er der ikke langt til hverken Varde eller Esbjerg. Som noget nyt har byen fået en fantastisk byskov og der vil i nærmeste fremtid blive lavet en stor og dejlig legeplads til byens mindste. Er du kunst interesseret så har Tistrup ligeledes JANUS Kunstmuseum, som er et besøg værd.

Søger du et godt hus til en fornuftig pris og, vil du være en del af et velfungerende samfund så ring og få en fremvisning af Tistrup Kirkevej 11.