Haraldsgade 58, 2. TV., 6700 Esbjerg

Flot renoveret 2 vær. lejlighed med sydvendt altan

Denne 2 værelses lejlighed er i en særdeles flot stand, og boligens hyggelige atmosfære opleves især i stuen, hvor et flot plankegulv og en rustik newyorkervæg supplerer udsigten over Esbjergs tage. Badeværelset og køkkenet er fra 2017, og det moderne køkken er indrettet med grebsfrie elementer i højglans fra HTH.

Fra det lyse og rummelige soveværelse, med god plads til dobbeltseng og skabsvæg, er der direkte adgang til den sydvendte, solrige altan. På altanen er der lavet en smart anordning med opbevaring i bænken, sammenklappeligt bord og plads til grill.


Der er foruden et stort loftrum med plads til kummefryser, et opbevaringsrum i kælderen samt egen vaskesøjle i vaskekælderen, hvor der også er tørrerum og cykelparkering. Endvidere adgang til en hyggelig og velplejet gårdhave.


Ejendommen, der har en rigtig god ejerforening, fik nyt tag i 2018. Sælger har derudover isat nye energivenlige vinduespartier i stue og køkken.


Kvarteret er fredeligt, men samtidig så centralt, at gåturen til Esbjerg Idrætspark samt til butikkerne og spisestederne i centrum kun tager et kvarter. Der er 500 meter til Rema 1000, og på cykel når du nemt byens uddannelsesinstitutioner.


Kontakt os for mere information.