Sandvej 3, 6857 Blåvand

Super dejligt sommerhus på lækker naturgrund - God lejeindtægt

Dette dejlige og nyrenoverede sommerhus ligger på en stor herlig naturgrund i det dejlige ferieområde Blåvand. Til huset hører et 30 m2 stort anneks, som er indrettet med et dejligt opholdsrum med fjernsyn og bordfodbold samt en soveafdeling med dobbeltseng.


Sommerhuset er på 107 m² og er bygget i 1965. I 2017 gennemgik ferieboligen en totalrenovering så det i dag fremstår flot og moderne med både spabad og lækkert udemiljø.


Det lyse og lækre køkken ligger i åben forbindelse med en rummelig og hyggelig stue med store vinduespartier samt udgang til terrassen. En varmepumpe samten brændeovn sørger for at her både er energivenlig men også hyggelig mulighed for opvarmning af huset. De i alt 3 værelser samt lækkert badeværelse med spabad og et gæstetoilet sørger for, at her er god plads til hele familien.

Sommerhuset beliggende på en 2100 m² stor naturgrund. Herfra er der ca. 900 m til havet, og den nærmeste forretning er beliggende i en afstand af ca. 500 m. Til ferieboligen hører 125 m² åbent terrasseareal samt en 8 m² overdækket terrasse hvor aftensolen kan nydes og grillen tændes.

Her er der også tænkt på de mindste i det både gynge, trampolin samt "udkigspost" i et af træerne sørger for, at her er nok at tage sig til. Ring og bestil en fremvisning af dette dejlige sommerhus - Vi er klar ved telefonen.UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i 2019 var kr. 153.040,00.