Vejers Havvej 45, 6853 Vejers Strand

Super dejligt sommerhus i Vejers tæt på strand og by

Leder I efter et super velholdt og hyggeligt sommerhus og gerne med den helt rigtige beliggenhed? Så skal I bestille en fremvisning af Vejers Havvej 45.


Det lyse og rummelige sommerhus fremstår lyst og velholdt og med god plads til både store og små. Det pæne køkken med god spiseplads er indrettet med ovn og komfur i rigtige højder og generelt gode gennemtænkte løsninger. Køkken og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med en hyggelige stue hvor brændeovnen sørger for den rette sommerhusstemning.


Som noget ekstra, har huset et stort opholdsrum/aktivitetsrum, som indbyder til spil, sjov og hygge med bordfodbold og dart. Her behøver ingen at kede sig.


Efter en lang tur på stranden i de kolde måneder med frisk vesterhavsluft kan I på Vejers Havvej 45 tænde op i husets spa og rigtigt slappe af og lade jer varme igennem. En stor lukket terrasse, som til dels er overdækket, garanterer for privatliv og dejlig læ. Her kan I trygt slappe af hele dagen, de små størrelser kan ikke smutte på opdagelse alene.


Vejers Havvej 45 ligger super centralt i Vejers Strand. I har mulighed for at nå både stranden og den lille bykerne med butikkerne og restauranterne til fods. Vejers er kendt for sin lange hvide strand og den omkringliggende smukke natur. Udenfor sæsonen kan man være heldig og se krondyr spankulerer rundt mellem feriehusene, på jagt efter lidt lækkert græs eller en glemt blomsterkumme.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 90.129,00.